Personvernerklæring

Datenschutzerklärung

1) Informasjon om innsamling av personopplysninger og kontaktinformasjon til den ansvarlige personen

1.1Vi er glade for at du besøker vår nettside og takker for interessen din. Nedenfor informerer vi deg om håndtering av dine personlige opplysninger når du bruker nettstedet vårt. Personlige data er alle data som lar deg identifisere deg personlig.

1.2Ansvarlig for databehandling på dette nettstedet i forhold til Data Protection Regulation (DSGVO) er BCS UG (begrenset), Andreas gaten 5, 59929 Brilon, Tyskland, Tlf. + 49- (0) 2961 / 91091-0, Faks: + 49 - (0) 2961 / 91091-99, e-post: sales@bcs-computer.com. Kontrolleren av personopplysninger styreenheten er den naturlig eller juridisk person som alene eller sammen med andre bestemmer de formål og midler for behandling av personopplysninger.

1.3Av sikkerhetsmessige grunner og for beskyttelse av overføring av personopplysninger og annet konfidensielt innhold (f.eks. Bestillinger eller henvendelser til den ansvarlige), bruker denne nettsiden en SSL eller. TLS-kryptering. Du kan gjenkjenne en kryptert tilkobling med strengen "https: //" og låsikonet i nettleserfeltet.

2) Datainnsamling når du besøker nettstedet vårt

I bare informasjonsformål av våre nettsider, så hvis du ikke registrerer eller på annen måte gi oss informasjon som vi samler bare (såkalt "Server logger") slike data som overføres av nettleseren din til vår server. Hvis du besøker nettstedet vårt, samler vi inn følgende data som er teknisk nødvendig for oss å vise deg i nettstedet:

  • Vår besøkte nettside
  • Dato og klokkeslett på tidspunktet for tilgang
  • Mengden data som sendes i byte
  • Kilde / referanse fra hvilken du kom til siden
  • Brukt nettleser
  • Operativsystem brukt
  • Brukt IP-adresse (muligens i anonym form)

Behandlingen utføres i samsvar med artikkel 6 para. 1 lit. f DSGVO basert på vår legitime interesse for å forbedre stabiliteten og funksjonaliteten til nettstedet vårt. Overføring eller annen bruk av dataene finner ikke sted. Imidlertid forbeholder vi oss retten til å sjekke serverloggfilene på nytt, hvis konkrete bevis peker på ulovlig bruk.

3) informasjonskapsler

For å gjøre besøket på nettstedet vårt attraktivt og for å muliggjøre bruk av visse funksjoner, bruker vi såkalte cookies på ulike sider. Dette er små tekstfiler som er lagret på enheten din. Noen av informasjonskapslene vi bruker, slettes etter slutten av nettlesersesjonen, dvs. etter å ha lukket nettleseren din (såkalte øktkaker). Andre informasjonskapsler forblir på enheten din og tillater oss eller vår tilknyttet (tredjeparts cookies) å gjenkjenne nettleseren din neste gang du besøker den (såkalte vedvarende informasjonskapsler). Hvis informasjonskapsler er angitt, samler og behandler de spesifikk brukerinformasjon, for eksempel nettleser- og posisjonsdata, samt IP-adresseværdier, i individuell grad. Vedvarende informasjonskapsler slettes automatisk etter en bestemt periode, noe som kan variere avhengig av informasjonskapsel.

I noen tilfeller brukes informasjonskapslene for å forenkle bestillingsprosessen ved å lagre innstillinger (f.eks. Huske innholdet i en virtuell handlekurv for et senere besøk på nettstedet). Forutsatt at personopplysninger som brukes av oss, også behandles av oss, utføres behandlingen i samsvar med artikkel 6 para. 1 lit. b DSGVO enten for utførelse av kontrakten eller i samsvar med artikkel 6 para. 1 lit. f DSGVO for å sikre våre legitime interesser i best mulig funksjonalitet på nettsiden, samt en kundevennlig og effektiv utforming av sidebesøk.

Vi kan jobbe med annonseringspartnere for å hjelpe oss med å gjøre nettstedet vårt mer interessant for deg. I dette tilfellet, i dette tilfellet, når du besøker nettstedet vårt, lagres informasjonskapsler fra partnerbedrifter på harddisken din (tredjeparts cookies). Hvis vi samarbeider med ovennevnte annonsepartnere, vil du bli informert individuelt og separat om bruken av slike informasjonskapsler og omfanget av informasjonen samlet i de følgende avsnittene.

Vær oppmerksom på at du kan angi nettleseren din slik at du er informert om innstillingen av informasjonskapsler og individuelt bestemmer for deres aksept eller kan utelukke aksept av cookies for bestemte tilfeller eller generelt. Hver nettleser er forskjellig på samme måte som den administrerer informasjonskapselinnstillingene. Dette er beskrevet i Hjelp-menyen i hver nettleser, som forklarer hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsel. Disse kan bli funnet for den respektive nettleseren under følgende lenker:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/no/kb/cookies-allow-and-dispose
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no&hlrm=no
Safari: https://support.apple.com/en-us/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: https://help.opera.com/no/latest/web-preferences/#cookies

Vær oppmerksom på at hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan funksjonaliteten til nettstedet vårt være begrenset.

4) kontakt oss

Når du kontakter oss (f.eks. Via kontaktskjema eller e-post), samles personopplysninger. Hvilke data samles i tilfelle av et kontaktskjema kan ses fra respektive kontaktskjema. Disse dataene lagres og brukes utelukkende for å svare på forespørselen eller for å etablere kontakt og tilhørende teknisk administrasjon. Retslig grunnlag for behandling av disse dataene er vår legitime interesse for å svare på forespørselen din i samsvar med artikkel 6 para. 1 lit. f DSGVO. Hvis kontakten din har til hensikt å inngå en kontrakt, er ytterligere rettslig grunnlag for behandlingen Art 6 para. 1 tent. b DSGVO. Dine data vil bli slettet etter endelig behandling av forespørselen din. Dette er tilfellet dersom det kan konkluderes med omstendighetene at saken i spørsmålet er endelig avklart, og forutsatt at ingen lovbestemte lagringskrav er i konflikt.

5) Bruk av dataene dine for direkte mail

5.1Registrering for vårt nyhetsbrev

Hvis du abonnerer på vårt nyhetsbrev, sender vi jevnlig informasjon om våre tilbud. Obligatorisk informasjon for å sende nyhetsbrevet er din e-postadresse alene. Spesifikasjonen av ytterligere data er frivillig og vil bli brukt til å adressere deg personlig. For å sende nyhetsbrevet bruker vi den såkalte double opt-in prosedyren. Dette betyr at vi kun vil sende deg et nyhetsbrev om du har bekreftet at du godtar nyhetsbrevet. Vi sender deg en bekreftelses e-post som ber deg bekrefte ved å klikke på en lenke du ønsker å motta nyhetsbrevet i fremtiden.

Ved å aktivere bekreftelse linken du gir oss ditt samtykke til bruk av dine personopplysninger i henhold til Art. 6 para. 1 tent en GDPR. Når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev, sparer vi fra Internett-leverandøren (ISP) registrert IP-adresse og dato og klokkeslett for registrering, for å forstå den mulige misbruk av din e-post adresse på et senere tidspunkt. Dataene som samles inn av oss når du registrerer deg for nyhetsbrevet, vil kun bli brukt til salgsfremmende formål ved hjelp av nyhetsbrevet. Du kan når som helst via koblingen i nyhetsbrevet eller med riktig budskap til de nevnte ladning på nyhetsbrevet. Etter avlogging din e-postadresse vil umiddelbart bli fjernet fra vårt nyhetsbrev mailingliste, i den grad du har uttrykkelig samtykket til videre bruk av dataene eller vi reservere en går utover databruk som er tillatt ved lov og som vi informerer i denne erklæring ,

5.2Nyhetsbrevlevering via rapidmail

Forsendelsen av vår e-post-nyhetsbrev finner sted via den tekniske tjenesteleverandøren rapidmail GmbH, Augustinerplatz 2, 79098 Freiburg ("rapidmail"), som vi sender dataene dine til under nyhetsbrevregistreringen. Denne overføringen er laget i samsvar med artikkel 6 para. 1 lit. f DSGVO og tjener vår legitime interesse for bruk av et salgsfremmende, sikkert og brukervennlig nyhetsbrev. Dataene du har skrevet inn for å motta nyhetsbrevet (f.eks. E-postadresse) vil bli lagret på serverne for rapidmail i Tyskland.

rapidmail bruker denne informasjonen for sending og statistisk vurdering av nyhetsbrevet på våre vegne. For evalueringen inneholder e-postene s k-webbeacons eller sporingspiksler, som representerer enpikselbildefiler som er lagret på nettstedet vårt. Dette vil avgjøre om en nyhetsbrevmelding har blitt åpnet og hvilke linker som kan ha blitt klikket. Ved hjelp av såkalt konverteringssporing kan det også analyseres om en forhåndsdefinert handling (f.eks. Kjøp av et produkt på vår nettside) har funnet sted etter å ha klikket på lenken i nyhetsbrevet. I tillegg samles teknisk informasjon (f.eks. Hentetid, IP-adresse, nettlesertype og operativsystem). Dataene samles utelukkende pseudonymisert og er ikke knyttet til dine andre personopplysninger, en direkte personlig referanse er utelukket. Disse dataene gjelder kun statistisk analyse av nyhetsbrevkampanjer. Resultatene av disse analysene kan brukes til å skreddersy fremtidige nyhetsbrev til mottakerens interesser.

Hvis du vil motsette seg dataanalysen for statistiske evalueringsformål, må du abonnere på nyhetsbrevet.

Vi har inngått en kontraktskontrakt med rapidmail, hvor vi forplikter hurtigmeldingen til å beskytte dataene til våre kunder og ikke overføre dem til tredjepart.

Du kan lese mer om personvernet til rapidmail i personvernerklæringen for rapidmail: https://www.rapidmail.de/datenschutz

5.3Reklame via post

Vi forbeholder oss basert på vår legitim interesse i personlig direktereklame, ditt fornavn og etternavn, postadresse og - hvis vi har fått denne tilleggsinformasjonen som en del av kontraktsforholdet mellom deg - tittelen, akademisk grad, fødselsår og din karriere, Avdeling eller firmanavn i henhold til artikkel 6 para. 1 lit. f DSGVO å lagre og bruke til å sende interessante tilbud og informasjon om våre produkter via post.

Du kan når som helst motsette seg lagring og bruk av dataene dine til dette formål ved å sende en melding til den ansvarlige personen.

6) webanalysetjenester

Matomo (tidligere Piwik)

Dette nettstedet bruker webanalysetjeneste programvare Matomo (www.matomo.org), en tjeneste av leverandøren InnoCraft Ltd., 150 Willis St, 6011 Wellington, New Zealand ( "Mataomo") på grunnlag av vår legitim interesse i den statistiske analysen brukeradferd for optimalisering og markedsføringsformål i samsvar med artikkel 6 para. 1 lit. DSGVO-data samlet inn og lagret. Fra disse dataene kan pseudonymiserte bruksprofiler opprettes og evalueres for samme formål. Cookies kan brukes til dette formålet. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret lokalt i hurtigbufferen til webleserens nettleser. Kakene aktiverer blant annet anerkjennelsen av nettleseren. De innsamlede med Matomo teknologi (inkludert din pseudonyme IP-adresse) data er behandlet på våre servere.

Informasjonen generert av informasjonskapselen i den pseudonymiske brukerprofilen, brukes ikke til å personlig identifisere besøkende på dette nettstedet og er ikke slått sammen med personlige data om bæreren av pseudonymen.

Hvis du ikke er enig med lagring og evaluering av disse dataene fra besøket, kan du motsette seg lagring og bruk for fremtiden når som helst med et museklikk. I dette tilfellet lagres en såkalt opt-out-cookie i nettleseren din, med det resultat at Matomo ikke samler inn noen øktdata. Vær oppmerksom på at fullstendig sletting av informasjonskapslene dine vil resultere i at tilbakekoblingskassen blir slettet også og muligens gjenaktivert av deg.

7) Bruk av et live chat system

LiveZilla (LiveZilla GmbH)
Dette nettstedet bruker teknologi LiveZilla GmbH, Byk-Gulden-Straße 22, 78224 Singen (www.livezilla.net/home/en/) anonyme data i den hensikt å webanalyse og drift av live chat-system som svarer av direkte støtteforespørsler, samlet og lagret. Fra disse anonymiserte dataforbrudsprofilene kan opprettes under et pseudonym. Cookies kan brukes til dette formålet. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret lokalt i hurtigbufferen til webleserens nettleser. Cookiene tillater anerkjennelse av nettleseren. Hvis informasjonen samlet på denne måten har en personlig referanse, gjennomførte behandlingen 6 para henhold til art .. 1 tent f DSGVO basert på vår legitim interesse av effektiv kundeservice og statistisk analyse av brukeratferd for optimalisering formål.
De innsamlede med LiveZilla teknologier data ikke brukes uten eksplisitt samtykke fra vedkommende til å identifisere besøkende til nettstedet person, og vil ikke bli slått sammen med personopplysninger om bæreren av pseudonymet. For å unngå lagring LiveZilla cookies, kan du stille inn nettleseren din slik at det i fremtiden ikke flere informasjonskapsler kan lagres på datamaskinen eller allerede lagrede cookies slettes. Hvis du slår av alle cookies, kan det hende at noen funksjoner på nettstedet vårt ikke lenger kan utføres. Datainnsamling og lagring for det formål å skape et pseudonym bruksprofil, kan du alltid uenig med fremtidig virkning ved å sende oss din appell uformelt via e-post til i dette dokumentet e-post adresse.

8) Verktøy og diverse

Google Maps

På nettstedet vårt bruker vi Google Maps (API) fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Google Maps er en webtjeneste for visning av interaktive (land) kart for å visuelt representere geografisk informasjon. Ved å bruke denne tjenesten vil du bli vist vår plassering og vil legge til rette for ankomst.

Så snart du besøker disse delsidene der kartet til Google Maps er integrert, blir informasjon om bruken av nettstedet vårt (for eksempel din IP-adresse) overført til og lagret av Googles servere, i så fall kan det også sendes til serverne Google LLC. kommer i USA. Dette gjøres uansett om Google gir en brukerkonto du er logget på, eller om en brukerkonto eksisterer. Når du er logget inn på Google, blir dataene dine direkte tildelt din konto. Hvis du ikke ønsker å være tilknyttet profilen din på Google, må du logge deg ut før du aktiverer knappen. Google lagrer dataene dine (selv for brukere som ikke er logget inn) som bruksprofiler og evaluerer dem. Samlingen, oppbevaring og evaluering utføres i samsvar med artikkel 6 para. 1 lit. f DSGVO basert på Googles legitime interesse i visning av personlig annonsering, markedsundersøkelse og / eller behovene til å designe Google-nettsteder. Du har rett til å motsette seg opprettelsen av disse brukerprofilene, og du må kontakte Google for å bruke dem.

Ved overføring av personlige data til Google LLC. Basert i USA, har Google LLC blitt. er sertifisert for den europeiske databeskyttelseskonvensjonen "Privacy Shield", som sikrer overholdelse av databeskyttelsesstandarden som er i kraft i EU. Et nåværende sertifikat kan ses her: https://www.privacyshield.gov/list

Hvis du er uenig med fremtidig overføring av dataene dine til Google som en del av bruken av Google Maps, er det også mulig å deaktivere Google Maps-webtjenesten helt ved å slå av JavaScript-programmet i nettleseren din. Google Maps og dermed kartvisningen på denne nettsiden kan ikke brukes.

Googles vilkår for bruk kan vises på https://www.google.com/intl/no/policies/terms/regional.html, og tilleggsbetingelsene for Google Maps finner du på https://www.google.com/intl /de_US/help/terms_maps.html
For detaljer om personvern knyttet til bruken av Google Maps, vennligst besøk Googles personvernregler: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/

9) rettighetene til den berørte personen

9.1Gyldig databeskyttelseslov gir deg omfattende databeskyttelsesrettigheter (informasjon og intervensjonsrettigheter) til den ansvarlige med hensyn til behandling av dine personopplysninger, som vi informerer deg om nedenfor:

  • Rett under artikkel 15 DSGVO. De har spesielt en rett til informasjon om dine behandles av oss personlig databehandling formål, kategorier av personopplysninger som behandles, mottakerne eller kategorier av mottakere som dataene er beskrevet eller er planlagt holdbarhet eller kriteriene for fastsettelse av gyldighetsperioden, eksistensen av en rett til å korrigere, slette eller begrense behandlingen objektet til behandling, klagen med en tilsynsorgan, kilden til informasjonen hvis det ble ikke samlet inn av oss fra deg, eksistensen av en automatisert beslutningsprosessen, inklusive profilering og muligens meningsfull informasjon om den involverte logikk og man omfang aktuelle og den ønskede virkningen av en slik behandling, så vel som rett til informasjon, som garanterer i henhold til art. 46 DSGVO ved Weiterlei Dine data til tredjelande;
  • . Rett til rette i henhold til artikkel 16 DSGVO: Du har rett til umiddelbar korrigering av feil om deg og / eller fullføre data lagret i vår ufullstendige data;
  • Retten til å slette i henhold til artikkel 17 DSGVO. Du har rett til å slette dine personlige data dersom kravene i artikkel 17 1 avsnitt til å kreve DSGVO ... Imidlertid er denne retten ikke finnes særlig når behandlingen å utøve sin rett til ytringsfrihet og informasjon, for å oppfylle en rettslig forpliktelse, av hensyn til offentlig interesse eller for etablering, utøvelse eller forsvar av rettslige krav kreves;
  • Rett til begrensning av behandling i samsvar med artikkel 18 DSGVO. Du må kreve begrensning av behandling av dine personlige data så lenge det omstridte du korrigere dataene vil bli sjekket når du avviser et sletting av data på grunn av feil dataprosessering og i stedet rett begrense behandling av dine data forespørsel, hvis du trenger dine data for etablering, utøvelse eller forsvar av rettslige krav etter at vi ikke lenger trenger eller at data om den hensikt å oppnå hvis du har sendt inn en protest på grunn av din situasjon, mens ennå ikke sikker på om vår legitime Årsaker overhodet
  • Rett til informasjon i henhold til artikkel 19 DSGVO. Har du hatt rett til retting, sletting eller begrensning av behandling i forhold til de ansvarlige påstander om at han er forpliktet til alle mottakere som de personopplysninger om du ble utsatt, denne korrigeringen eller sletting av data eller varsle begrensning av behandling, med mindre det viser seg umulig eller ville medføre uforholdsmessig innsats. Du har rett til å bli informert om disse mottakerne.
  • Rett til data portabilitet under artikkel 20 DSGVO: Du må komme på en strukturert, konsistent og maschinenlesebaren format eller til å be om overføring til en annen kostnad, dersom dette er teknisk mulig, til høyre utlevere dine personlige opplysninger som du har gitt oss ;.
  • . 7 DSGVO rett til tilbakekall av tillatelse i henhold til artikkel 3 para. Du må alltid trekke tilbake for fremtiden den rette en gang gitt samtykke til behandling av data. Ved tilbaketrekking vil vi umiddelbart slette de aktuelle dataene, så langt videre behandling ikke kan baseres på et rettslig grunnlag for samtykkefri behandling. Tilbakekallingen av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandlingen som utføres på grunnlag av samtykket til tilbakekallingen;
  • . Klageadgang i henhold til artikkel 77 DSGVO: Hvis du er av den oppfatning at behandlingen av personopplysninger om mot DSGVO imot, har du - uten at det berører ellers administrative eller rettslige skritt, - rett til å klage til en tilsynsmyndighet, særlig i Medlemsstat hvor du befinner deg, arbeidssted eller sted for påstått overtredelse.

9.2Rett til å protestere

HVIS VI i en renteAVFALL dine personlige data på grunn Vårt overordnede interessen for prosess, DU HAR RETT VED EN sikt, av grunner som oppstår fra situasjonen som er vist MOT BEHANDLING konflikt med virkning for fremtiden appell.
GJØR bruksretten, vi stoppe behandlingen av DATA DATA. En BEHANDLING FORTSATT men reservert NÅR VI MELDE BESKYTTELSE gode formål for behandling kan vise seg sine interesser, leggende rettigheter og friheter veiing eller hvis behandlingen av politi, gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav serverer.

Er dine personlige data som behandles av amerikanske Direct Mail Å BRUKE har rett til, NÅR SOM HELST MOT opposisjon til behandling av personopplysninger LAGT FERDIG Ved anvendelsen av slik reklame appell. DU KAN YTRE OPPSTILLINGEN SOM ER BESKRIVET OVER.

GJØR BRUK AV DIN ANSVARSFRITT RETT, VI FINNER BEHANDLING AV DATAEN I FORBINDELSE MED DIREKTE TILTAK.

10) Varighet av lagring av personopplysninger

Lengden av oppbevaring av personlige data som måles på grunnlag av den relevante juridiske basis, formålet med behandlingen, og - eventuelt - også basert på den lovbestemte lagringsperiode (for eksempel handels og skatt oppbevaringsperioder).

Ved behandling av personopplysninger basert på et uttrykkelig samtykke i samsvar med artikkel 6 para. 1 lit. en DSGVO, lagres disse dataene til personen trekker tilbake samtykket.

Det er lovbestemte oppbevaringsperioder for data som juridisk transaksjon i henhold til eller juridisk transaksjon lignende forpliktelser på grunnlag av Art. 6 para. 1 tent b DSGVO skal behandles, blir disse data rutinemessig slettet etter utløp av opprettholdelsesperioden, forutsatt at de ikke lenger å oppfylle kontrakt og kontraktforhandlinger nødvendig og / eller vår vedvarer del nr legitim interesse i den ytterligere lager.

Ved behandling av personopplysninger på grunnlag av artikkel 6 para. 1 lit. f DSGVO disse dataene er lagret inntil vedkommende er hans rett under Art. 21 para. 1 DSGVO, med mindre vi kan bevise bevisende legitime grunner for foredling som oppveier interesser, rettigheter og friheter den registrerte, eller behandlingen behandler påstand, utøvelse eller forsvar av rettslige krav.

Ved behandling av personopplysninger med henblikk på direkte reklame på grunnlag av artikkel 6 para. 1 lit. F DSGVO disse dataene vil bli lagret til den berørte personen utøver sin rett til innvendinger i henhold til Art. 21 Punkt 2 DSGVO.

Med mindre annet er oppgitt i den andre informasjonen i denne erklæringen om spesifikke behandlingssituasjoner, slettes lagrede personopplysninger dersom de ikke lenger er nødvendige for de formål de ble samlet inn eller på annen måte behandlet.


© IT-advokatfirmaet

DOCID: ##ITK-19c83063720e7172a5dbb4ca77b74d8f##

Versjon: 201907211244